Ergorest heeft vele soorten armsteunen in variërende lengte, hoogte, schaalafmeting en kleur. Het is voor mij niet mogelijk om alle producten uit voorraad te leveren. En dan heb ik de keuze om u een heel beperkt assortiment aan te bieden dat ik wel direct uit voorraad kan leveren of om u toch te laten zien wat er allemaal mogelijk is bij Ergorest armsteunen.

Ik heb voor het laatste gekozen en presenteer u graag het hele assortiment waaruit u kunt kiezen. Heb ik iets niet op voorraad, dan kan ik dat rechtstreeks bij de fabrikant in Finland voor u bestellen. De levertijd kan dan enkele weken langer zijn, afhankelijk van de drukte bij de fabrikant, vakanties e.d. Als een enkel product niet op voorraad is en speciaal apart voor u in Finland moet worden besteld dan wordt er € 40,00 aan extra vervoerskosten in rekening gebracht (UPS Standard).

In 2022 is de fabrikant de gehele maand juli gesloten.

Het zou ook kunnen dat ik het door u gewenste product direct voor u kan samenstellen. Dit kan bijv. als u liever een andere kleur armschaal zou willen op een product dat wel op voorraad is, of een andere bovenklem.

Graag tot uw dienst,

Cees Geuze